RAM G.Skill DDR4-4000 32GB Trident Z SSD veya HDD modeli Samsung Evo 970 Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB Anakart ASUS STRIX X99 GAMING İşlemci Intel Core i7 6800K - Broadwell-E/EP SSE4
Merhaba arkadaşlar, herkese saygılarımı sunuyorum.

OpenCore: macOS Ventura 13.4 Intel & AMD Kurulum İmajı - Hepinize selamlar arkadaşlar. Aranızda belki beni tanıyanlar ya da ilk defa konuma denk gelenler olabilir. Ortalama 2 yıldır hackintosh işlerinin icinde olan biriyim. Burada da sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyorum. Bu konuyu acma sebebim imaja guncellik kazandırmak...
www.technopat.net

Yukarıdaki imaj ile ve aynı konuda verilen 0.9.2 EFI ile kurulum yapmayı deniyorum. Dun cok başka hata alıyordum. Bugun oylesine tekrar denerken kernel panic hatası almaya başladım. Flash belleğimi değiştirdim ve USB2 portundan kullanıyorum. BIOS'u altını ustune getirip gerekli her şeyi ayarladım(bulabildiklerimi) hata gorselini, sistem bilgilerimi ve EFI mi paylaşıyorum. Bir iş icin Xcode ile iOS App geliştireceğim. Bu benim icin cok onemli. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.

EFI'yi forum uzerinden yukleyemedim Drive linki burada:

EFI.zip drive.google.com

Yine EFI'nin virus tarama sonucları burada: VirusTotal

Config icerisinde ki telemetrap kext ini listeden cıkardım. Şuan aldığım takıldığım nokta gorseldeki nokta.

com.apple.AppleFSCompressionTypelib kod start.

UnblockFSConnect ı false yaptım ve bu sefer son gorselde takıldım..

IOPCIConfigurator::com figure kIOPCIEnumerationWaitTime is 900

Dosya Ekleri cpu.png 33,9 KB · Goruntuleme: 12

graphics.png 29,3 KB · Goruntuleme: 9

hata.jpg 238,1 KB · Goruntuleme: 11

motherboard.png 23,2 KB · Goruntuleme: 9

ram 2.png 25 KB · Goruntuleme: 7

ram.png 20,4 KB · Goruntuleme: 10

IMG_20230706_234122.jpg 299 KB · Goruntuleme: 7

IMG_20230706_234848.jpg 216,5 KB · Goruntuleme: 6