SSD veya HDD modeli Kingston NV2 1TB NVMe Ekran kartı ASUS Radeon DUAL RX 6600 Anakart ASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 İşlemci Intel Core i5-12400F
Merhaba,
İlgili konuda da gorulduğu uzere bir sistem kurulumu yaptım. Acılış kapanış gayet stabil olarak calışıyor. Coğu programı da sorunsuz kullanıyorum. Fakat bir Hackintosh icin biraz yavaş olduğunu duşunuyorum bazı alanlarda. Adobe uygulamalarında ozellikle bir yavaşlık sorunu var. Bazı uygulamalar ozellikle ilk acılışlarda cok aşırı yavaş acılıyor. Uygulamaları lisanslı olarak kullanıyorum. USB portları, iMessage calışmıyor. USB bellek taktığımda okuyor fakat harici disk takınca ya da DSLR kamera takınca gormuyor. Ek olarak sistemi daha stabil hızlı verimli calıştırabileceğim ayarları yapmak istiyorum. Bilgisayar ilk acılışta 3-4 kez restart attıktan sonra masaustu ekranı geliyor. Bunu ozellikle cozmek istediğim bir alan. Ve en onemlisi de kablosuz mouse klavye kullanıyorum. Kablolu bir internet kullanıyorum. Bunun icin de bir wifi ve bluetooth kartına ihtiyacım var galiba. Şimdiden teşekkur ederim tecrubeli arkadaşları konunun altına bekliyorum.
Dosya Ekleri a.png 1,8 MB · Goruntuleme: 40
b.png 2,5 MB · Goruntuleme: 35