Merhaba arkadaşlar. MacBook'unuz veya başka bir Mac modeli size cok kısıtlı mı geliyor ya da Windows mu yuklemek istiyorsunuz? Size şimdi bu konu hakkında yardımcı olacağım.

4. Adım (Parallels veya UTM icin. Parallels isteğe bağlı olarak indirdiğiniz ".iso" dosyasını kullanabilirsiniz
5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. adımlar (UTM)

1. Sanal Makine uygulaması secin
Secenekler: Paralells Desktop (Daha iyi performans, guzel oyunlar acar), UTM
2. Windows 11 ".iso" dosyası veya ".vhdx" aşağıdaki linklerden indirin.
(Parallels'de Windows Yukleme ekranı karşınızda cıkarsa "install" butonuna basın)
(Uyarı: arm64 işlemci destekli olanı indirin amd64 olarak indirirseniz calışmaz)
Windows ISO indir:
UUP dump UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
uupdump.net

Windows 11 arm64 vhdx indir: Download Windows Insider Preview ARM64
3. UUP Dump icin gerekli dosyaları bilgisayar terminaline indirmeniz gerekiyor
Rehber (Benim Değil): Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

4. ".iso" dosyasını sanal makinenizde kullanabilirsiniz.
5. UTM uygulamasında "+" tuşuna basın.
6. Sonra "Virtualize" tuşuna basın.
7. ".iso" dosyasınızı veya ".vhdx" dosyanızı kullanabilirsiniz.
8. Windows'u normal bir şekilde kurun.
9. İlk acılışta internet bağlantısı isteyecektir. Sanal Makinede internet driverın olmadığını goreceksiniz. Atlamak icin fn+shift+f10 tuşlarına aynı anda basın. Bir CMD ekranı belirecek sonra CMD Uygulamasına "oobebypassnro" yazın.
10. İnternet ekranına geldiğiniz zaman "İnternetim yok" ya da " I don't have internet tuşuna basın ve "Continue with limited setup" ya da "Sınırlı kurulumla devam et" tuşuna basın.
11. Windows'u kurmaya devam edin. Sonra Masaustune geldiğin zaman "Spice Guest Addition Tools" dosyasını kurmanız gerek.
Spice Guest Addition Tools Rehberi - Windows
12. Bu işlemleri yaptıktan sonra hazırsınız.

Sorun Yaşıyorsanız Sormaktan Cekinmeyin.

M1, M1 Pro, M1 Max, M1 Ultra veya M2, M2 Pro, M2 Max cipli MacBook Air, MacBook Pro 13 inc/14 inc/16 inc , Mac Mini, iMac 24 inc BootCamp uygulamasını desteklemez.