Merhaba değerli forum ve Technopat severler.
MacOS bolumunu uzun zamandır takip ediyorum. Profesyonel grafik tasarım ve bilgisayar programcılığı aynı zamanda da internet reklamcılığı uzerine resmi olarak faaliyet gosterdiğim bir işletmem var. Bu sebeple ofis calışanlarımıza ve kendi şahsi kullanımım icin Apple işletim sistemi ihtiyacı duyuyoruz. Bu ihtiyacın ofisimize maliyeti 30.000 ila 60.000 TL arasında.
Durum bu olunca biz de ofiste kullandığımız Windows tabanlı tum cihazlarımızı Hackintosh'a cevirip orijinal Apple klavye mouse ile bu deneyimin aynısını yaşayabileceğimizi duşunduk. Nitekim de oyle oldu. 3 aylık calışmalarımızda forum uzerinden destek veren ve hicbir karşılık beklemeyen @claus moderatorumuze aynı zamanda Clover ve diğer yardımcı aracları bize servis eden @KemalALKIN moderatore aynı zamanda bu kadar değerli ve bilgili insanları bir arada tutan ve bize faydalı icerik ureten @Recep Baltaş'a teşekkurlerimi buradan dile getirmek istedim.
Hicbir karşılık beklemeden gecenin 1'inde bana yardımını esirgemeyen benim icin araştıran @claus'a ayrıca tekrar tekrar teşekkurlerimi iletiyorum. Kendi inisiyatifinde senin sistemin icin OpenCore uygun değil de diyebilirdi. Ama merak etme sorunu cozeceğiz telkini ile gercekten sorunu cozen tum forum ailesine teşekkurlerimi iletiyorum.
Şu anda gayet stabil calışan guncellemeleri alan kusursuz tum ekipmanların ve kextlerin calışan hali ve makinaların performansı gozlerimi yaşarttı.
Sağlıcakla kalın.