Benim sistemim ;
-Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 Anakart;
-Gigabyte GF GTX 560 Ti 1024 mb. Ekran Kartı;
-İşlemci İntel Core i5 2500K ;
-Windows 8.1 Enterprise x64 bit işletim sistemi
-Samsung SSD 840 Pro 128 GB disk-Windows 8.1
-Kingston SNVP-325S2 64GB disk Mac OS X Mavericks 10.9.5.
Mevcut Windows Sistemim uzerine , Mac OS X Mavericks 10.9.5. i Recep Bey'in videolarını izleyerek , cokca denemelerden sonra Clover Bootloader ekranı ile kurdum.Burada 2 sorum olacak.
1- Acılışta usb yi devreden cıkarıp ,Harddiskten acılış yapmak icin (Bootloader'i sabitdiske yazmak icin)
Videodaki işlemleri yaptım,ama sonuca ulaşamıyorum.Once hwsensors ve clover configurator programlarını indirip, kurdum.EFI dosyalarını masaustune kopyaladım. EFI 'yı Diski cıkar diyerek, kapattım. Sonra Clover Configrator calıştırdığım zaman ,Sabit Diskin EFI ' yi gelmiyor ,tekrar USB ' deki EFI geliyor.Burada tıkandım.Bunu nasıl aşabilirim?
2-Safaride internette sorf yaparken ve normal masaustu işlemlerinde menuleri acarken ekran surekli titriyor.Sanki Windows da NVDİA suruculerini yuklemeden once olduğı gibi , duşuk cozunurluk gibi gozukuyor.
Ekteki resimlerden de bakabileceğiniz gibi ,Nvidia Ekran kartı yuklenmiş gorunuyor. Flash Player yok diye mi acaba deyip Flash Player yukledim,ama sonuc aynı,Nvidia suruculerini ayrıca yuklemem mi gerekiyor?
Yukarıda anlattığım gibi aslında Mac OS X Mavericks'i kurdum, fakat bunu surekli ve stabil olmasını sağlayamadım. Recep Bey veya yeterli kişiler ,Bu sorunları cozmemde bana yardımcı olabilirmisiniz?
Teşekkurler
Dosya Ekleri CAM-1.jpg 98,1 KB · Goruntuleme: 195
CAM-2.jpg 99,9 KB · Goruntuleme: 285
CAM-3.jpg 123,6 KB · Goruntuleme: 290
CAM-4.jpg 95,1 KB · Goruntuleme: 262
CAM-5.jpg 121,5 KB · Goruntuleme: 271
CAM-6.jpg 159,9 KB · Goruntuleme: 306