Merhaba,
Laptopuma Hackintosh yuklemeye karar verdim, ne yazıkki 3 gundur karşıma ckan farklı hatalar nedeni ile bir turlu kuramadım. İlk once Mojave kurmaya calıştım ancak onu kurarken her seferinde "service exited with abnormal code 1" hatası aldım. İnternette hata ile karşılaşanların actığı konuları inceledim ve onlara verilen her tavsiyeyi denememe rağmen hatayı aşamadım.
En sonunda vazgectim ve HighSierra kurmaya karar verdim. HighSierrayı kurmaya calışırken yine bir kac hata verdi, şuan hataları hatırlamıyorum ama deneme yanılma yontemi ile Fix İntelGFX secili ve grafik bolumundeki 2 tane inject ile başlayan komutları secili olarak boot ettiğimde boot tamamlanıyor ve dil secimi ekranına ulaşıyorum. Turkce dilini sectikten sonra yaklaşık 5 saniyelik bir bekleme yapıyor ve resimdeki hatayı veriyor. İnternette bu konuyla ilgili yazılmış bir şey bulamadım.
Dosyaları sitede bulunan linkteki rehberlerden indirdim.
[OpenCore] macOS Mojave 10.14.6 Intel & AMD kurulum imajı AMD tabanlı sistemlerde yapmanız gereken BIOS ayarları; İlk olarak BIOS'da Optimize Defaults yapıp kaydedin. Secure Boot > Disabled/Other OS. IOMMU > Disabled. XCHCI > Enabled. Legacy USB > Disabled. Ayrıca sisteminizde UEFI devrede olduğuna emin olun. Intel tabanlı sistemlerde yapmanız...
www.technopat.net
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı AMD tabanlı sistemlerde yapmanız gereken BIOS ayarları; İlk olarak BIOS'da Optimize Defaults yapıp kaydedin. Secure Boot > Disabled/Other OS. IOMMU > Disabled. XCHCI > Enabled. Legacy USB > Disabled. Ayrıca sisteminizde UEFI devrede olduğuna emin olun. Intel tabanlı sistemlerde yapmanız...
www.technopat.net
Sistem ozellikleri alttaki gibi, bilgisayarda SSD'de Windows 10 kurulu HDD'ye kurmaya calışıyorum hackintosu.
Toshiba Satellite P75-A7200 Intel Core i7 (4th Gen) 4700MQ / 2.4 GHz Max Turbo Speed 3.4 GHz 8GB 1600MHz DDR3 RAM Intel HD Graphics 4600 750GB HDD 5400 rpm Intel Centrino Wireless-N 2230 Mobile Intel HM86 Express Mainboard