Merhaba. Yaklaşık bir haftadır okumadığım konu kalmadı gece gunduz uğraştım fakat sonuca ulaşamadım. Bilgisayar muhendisliği oğrencisiyim ve swift ile iOS uygulama geliştirmeyi oğreniyorum fakat bir MacBook'a sahip olmadığım icin hackintosh yuklemek zorundayım başka carem yok tabii bu eğer imkansız değilse.

Bilgisayarım HP 15-M7W95EA AMD A8-7410 APU with R5 M330 RAM 4 GB DDR3 1600MHz
Birden fazla imaj denedim Mojave High Sierra ve sierra surumlerini denedim. En yaklaştığım sierra oldu onda da onyuklemeyi gecebildim asıl yukleme ekranı geldi Apple'a ait. Yukleme diskini onceden ayarladığım disk olarak sectim kurulum bitti ve yeniden başlatıp clover la o diski Boot ettiğimde siyah ekran bir sure kalıp bilgisayar yeniden başlatıyor kendini ve otomatik olarak Windows başlıyor. Yeniden başlattığında clover'la tekrar Boot etmek istediğimde yine aynı şey oluyor. Sierra'nın onyukleme ekranında (USB'den Boot edip siyah ekran ustune beyaz yazıların geldiği ekran) birkac saniye sonra başlıyor couldn't find demelere satırlarca. Sonra macOS kurulum ekranına geciyor. Tavsiye ettiğiniz kext ve config dosyaları AMD A8 işlemciyle tam uyumlu bir (mumkunse) sierra imajı var mı? Bilgisayarımın donanımsal ozellikleri duşuk olduğundan High Sierra ve Mojave kurmayı duşunmuyorum.