Cihazım Acer Aspire S3 391.
Core i3 3217u işlemcili modeli. Unibeast ile sorunsuzca kurulum yaptım tek calışmayan şey wifi kartıydı o da cıkmadığından ve değiştirme şansım olmadığından nano wifi alacağım Usb'den takılan. Bunu bilerek kurulumu gercekleştirdim. Kurulumda karşılaştığım en buyuk sorun usb bellek olmadan boot yapmamasıydı. Boot0: test, boot0: gpt gibi hata mesajları aldım. Onu da biraz araştıma yaparak yabancı forumlardan şu kod ile cozdum.

Kod:Panoya kopyala
dd if = /usr/standalone/i386/boot1h of = /dev/disk0s2

Bu sorunu cozmek icin cok uğraştım ama bu kodu girdikten ekran kartı driverım gitti (HD4000) Bu koddan once tam perfomans calışıyordu. Ben de multibeast'in grafik kısmından Intel'le ilgili olan kısımdaki ayarı yukledim ama hicbir işe yaramadı. Burada ki arkadaşlar [Guide] Acer S3-391 Ivy Bridge - Page 24 başarılı bir şekilde yuklemeyi başarmış bende coğu şeyde burdan yararlandım ama İngilizcem yeterli olmadığı icin bahsettikleri bazı ince ayarları yapamadım. (DSDT kodları olsun bir takım şeyler paylaşmışlar) Sizden ricam bana bu sitede yapılanları anlatmanız 2 gundur gece gunduz bununla uğraşıyorum ozellikle Ali abi ve Recep abiden destek istiyorum.