Merhaba, Hackintosh yapacağım PC'me ama videonuzda foruma PC ozelliklerinizi yazın biz size Hackintosh yapılıp yapılamayacağını soyleyelim deyince yazayım dedim. Bu arada ilk olarak bir sorum var ben StarCraft, WoW, LoL, DotA 2 oyunlarını oynuyorum ve bu oyunların dışına cıkmıyorum. Bu oyunlarda Mac'i destekliyor ama Mac kuracak olursam PC'min performansı etkilenir mi olumlu ya da olumsuz?
PC Ozellikleri :

Notebook MarkasıDellİşlemci MarkasıIntelİşlemci Modeli4.Nesil Intel® Core i5-4210U Cift Cekirdekli işlemciİşlemci TipiIntel Core i5İşlemci Hızıi5-4210U - 1.7 GHz Turbo Boost ile 2.7 GHz'e kadarİşlemci Cache3 MB [TBODY] [/TBODY]
Ekran Cozunurluğu1366x768Ekran KartıNvidiaEkran Kartı Belleği2 GB - PaylaşımsızGrafik İşlemcisiNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 128BITHDMI1 HDMI bağlantı noktasıSistem Belleği6GBBellek Tipi1600 MHZ DDR3Max Bellek16 GBDisk Kapasitesi500 GBDisk Hızı5400 RPMOptik SurucuYok [TBODY] [/TBODY]
EthernetGigabit Ethernet LANWireless802.11b/g/nBluetoothBluetooth 4.0Usb Portu4 x USB 3.0KlavyeArkadan aydınlatmalı Numerik TR Q KlavyeHoparlorStereo hoparlorler ve Waves MaxxAudio® 4 işlemeKart OkuyucuVar [TBODY] [/TBODY]