Merhaba, oncelikle tum rehberleri okudum, bilgisayarım icin başarılı kurulum rehberini de okudum ama sonuc değişmedi cihazım ozellikleri:
Operating System: Windows 8.1 Single Language 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_gdr.140330-1035) System Manufacturer: LENOVO System Model: IdeaPad Z580 BIOS: 5FCN91WW Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 6144MB RAM Available OS Memory: 6004MB RAM Page File: 4490MB used, 3460MB available İntel HD 4000 ve Nvidia var. Tum rehberleri denedim hepsindeki ayarları yaptım, son ulaştığım nokta yukleme ekranı denilen ayarları yapıyorum boot ekranı geciyor. Kurulum ekranında her şeyi yapıyorum, yukleme kısmı 23 dk diyor ama 5 saat surdu sonuna gelemiyor, gelmeden donup kalıyor. Defalarca denedim her seferinde aynı kullandığım başarılı kurulumlar da Z580 icin verilen imaj Mavericks 10.9.4 Usb Sandisk Cru. 8GB bu yavaş olma ve yuklenmeme sebebi sizce nedir? Şuan indirdiğim iATKOS ML3U bir de bununla denerim, fakat sizce nerede yanlış yapıyorum?
NOT: Yukleme sebebim IOS uygulama geliştirme daha once masaustu bilgisayarımda kuruluydu. Windows 7 ve Mac Snow Leopard sorunsuz geliştirme vs yapıyordum. Fakat onu tamire gonderdim şimdi geliştirmem gereken başka bir proje cıktı. Bu yuzden laptoba kurmam gerekiyor. Sanal makine bana istediğim performansı veremiyor, geliştirme kısmında ayrıca cihazı bağlamak Usb vs... baya problem oluyor. O yuzden dual şekilde 8.1'in yanına kurmak istiyorum.