Merhaba, ben forumdan macOS indirip USB belleğime yazdırdım. Hem Windows hem de macOS kullanmak istediğim icin yedek diskim olan 400 GB alana sahip surucuden 100 GB ayırdım ve Recep Beyin de anlattığı gibi hicbir işlemi atlamadan macOS kurulumuna başladım. Her şey normal iken 100 GB'lik bolumu silmeye calıştığımda "Alan Yetersiz" tarzında bir uyarı verdi, ardından ben farklı bir şekilde tekrar denedim bu yaklaşık 10 dakika surdu ve tekrar aynı uyarıyı aldım, kurulumdan ayrılıp macOS kurucağım bolume 250 GB'lik bir alan ayırmak icin cıktığımda Windows'a tekrar geri donemedim. Karşıma ya macOS kurulum ekranı cıkmakta USB belleği cektiğimde ise ne yaparsam yapayım BIOS ekranı gelmekteydi ve Windows'a dair hicbir şey gozukmemekteydi. Belki bir şekilde boyutu yuksek olan 250 GB'lik olan kısıma macOS kurup Windows'u kurtarırım umuduyla kurulum yapmaya calıştım ancak problem yaşanmadan once sorunsuz gelebildiğim kurulum ekranına gelemedim ve Apple simgesinde takılı kaldım. Birkac bir şeyi daha kurcalayıp macOS'u kurmaya calışacağım ama bana yardımcı olursanız sevinirim. MacOS kurmayı sevdiğim bir muzik kayıt programını kurup denemek ve bu tur şeylere merakım olduğu icin istemiştim ama tıkandım yardımlarınızı bekliyorum.