Selam arkadaşlar.
Gigabyte Z390 Designare (rev.1.0) anakart. Intel i9 9900K. 970 Pro serisi M.2 SATA NVMe SSD disk 1TB. Corsair 16x4 vengeance siyah DDR4 3000MHz CL16 Single RAM. ASUS Radeon RX 590 8 GB ekran kartı. Universal Audio apollo twin MK2 ses kartı Apollo Twin MK2
Hackintosh Music Production Kurulum Recep BALTAŞ
Sistemi sayın Recep Baltaş kardeşimizi ornek alarak topladım. Harici ses kartım Thunderbolt2 cıkışlı olup Thunderbolt3 adaptoru ile PC'ye bağlı. Fakat sorun şu ki, sistemden cızırtılar geliyor. Harici ses kartımın Thunderbolt kablosunu cıkardığımda ses gidiyor. Yabancı forumlardan araştırdım. Bununla ilgili cok fazla bir bilgi yok. Araştırmalarımdan anladığım kadarı ile anakarttın bu cihazla uyumu ile ilgili bir sorun olduğunu duşunuyorum. Ya da yazılımsal bir teknik sorun da olabilir. Maus ile her işlem yapışımda cızırtı coğalıyor. Sistemi kurmadan once BIOS'u F9B ye guncellemiştim. Sayın Recep Baltaş kardeşimizin yukarıda bulunan sistemin anakart modeli haric aynı sistem olduğunu belirtmek isterim. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.