KemalALKIN dedi:
Varsayılan bir config.plist yoktur. İcerdiği config.plist yapılandırma dosyaları (Clover):
config_amdfx_config --> AMD FX işlemciler (FX 8xxx gibi)
config_amdzen_config --> AMD Zen işlemciler (Ryzen, Threadripper & Athlon 2xxGE gibi)
config_intelmobile_config --> Intel dizustu bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler icin
config_intelpc_config --> Intel masaustu bilgisayarlar icin Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak icin config.plist olarak kaydedin. Kurulum oncesi ve sonrası icin uygun config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configs kısmından secebilirsiniz. USB --> KEALEFI bolumu --> EFI --> CLOVER --> buradan zen olan config dosyasının kopyasını oluştup ismini config.plist (plist uzantısıdır) olarak kaydedin. BIOS ayarlarınız tamam ise kuracaktır.
[Cozum] Hackintosh Clover "end random seed" - Technopat Sosyal Platform: Hackintosh (macOS) PC Bootloader/on yukleyici: CLOVER (uEFI) Problem/sorun: end random seed Eğer kullandığınız imaj veya sistemde varsayılan/default olarak: EFI --> CLOVER --> drivers64uefi --> OsxAptioFixDrv-64.efi Veya benzeri bir .efi driver/surucu var ise ve bu sorunu...
www.technopat.net
Konusunda bulunan alternatif .efi driverları deneyebilirsiniz. Orneğin OsxAptioFixDrv-64.efi gibi.
Not: USB 2 veya 3 portlarını deneyerek devam ettirebilirsiniz sorun devam ederse.
Genişletmek icin tıkla...
macOSmojave10146KemalALKIN imaj dosyasını indirip USB flash diske yazdırdım.
config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configs kısmından config_amdzen_config olarak sectim birinci kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın butanuna tıklayarak bilgisayarı yeniden başlattım.
USB flash diskten tekrar acılış yapıp Clover ekranında options --> configs kısmından config_amdzen_config olarak tekrar sectim lk kurulumu gercekleştirdiğim sabit diski secerek devam ettim End RandomSeed takıldı kaldı.
Şimdi ne yapmam gerekiyor acemi bir macOS kullanıcısının anlayacağı bir dilde anlatırsanız cok teşekkur ederim.