Merhaba,
2008 de aldığım core2 laptop a Maverick kurmak ve beklentimin uzrinde hızlı olması mukemmel.
Maverick kurulumunu uyguladım ve başarılı sonuc aldım.
Bir kac eksik driver ve bazı konularda sorularım var, yardımcı olabilir misiniz?

Laptop HP DV5 serisi
1,99 ghz intel core 2 duo
4gb 667mhz ddr2 ram
hp geforce 9600 gt 512 mb ekran kartı
320 gb sata harddisk

DETAY:
PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
Anlatıldığı şekilde uygulama yaptım.

*** Diskimi 3 parcaya ayırdım, ikisini osx icin bicimlendirdim(birine maverick kurup diğerine dosyalarımı arşivlemek icin), bir parcayı da windows 7 icin bicimlendirdim, kendi formatlarına uygun tabi.(Mac ve FAT)
- Buradaki sorum dosya arşivim icin ayırdığım bolumu farklı bir bicimlendirmeyle macte ve windowsta gormem mumkun mu? (Macte calıştığım bir dosyayı dosya arşivime(D hard diski diyelim) atıp windowsa gectiğimde aynı yerden windowsta acabilir miyim?)

*** İş yerindeki Mac OS X Lion 10.7.5 (11G63) bilgisayarımdan aldığım Time Machine yedeğini Geciş Yardımcısıyla laptopuma uyguladım ve A dan Z ye butun ayarlarımı mukemmel bir şekilde aktardı.

*** Maverick kurulumu tamamlandıktan sonra boot işlemini yaptım fakat halen flash diski takmadan boot yapamıyorum.

*** Apple logolu acılış icin anlatılanı uyguladım, flash diskle boot bolumu acıldığında options bolumunden silmem gereken yeri silmezsem logolu acılmıyor.

*** Windows icin bicimlendirdiğim alana windows 7 kurdum, flash diski takmadan direkt olarak acılıyor windows. Henuz driverlerini de yuklemedim, film izlerken media player donuyor driverden kaynaklanıyordur muhtemelen.

MAVERİCK SORUNLARI
- Ses cıkmıyor.
- İnternetten acılan video donuyor ve bilgisayara attığım film video muzik hic acılmıyor.
- Wifi calışmıyor.
- Bazı apple programları acılışta hata veriyor.

Şimdiden cok teşekkur ederim.