Arkadaşlar oncelikle butun baba ve adaylarının gununu kutlarım herkese merhaba. Uzun zamandır takip ettiğim sitede ilk başlığım. İşim gereği mac pro bilgisayar almak durumundayım. Lakin fiyatlarından dolayı uzun sure birikim yapma durumundayım. Yaklaşık bir haftadır ayrıntılı bir şekilde araştırıyorum ama kurulan butun konfigurasyonlar haliyle cok farklı. Eski donanımdan kalma yavaş yavaş guncellediğim bir bilgisayarım var. Sistemi yazıyorum:

İntel Core 2 Duo E8400 3.00 ghz. Radeon X1300/X1550 series ekran kartı. Corsair 800 mhz 2x2 4 gb ram. Asus P5Q pro anakart. WDC WD10EFRX- 1tb. Hdd Sistem 500/500 olarak buraya kurulu. Bir de hitachi diskim var 500 gb. bBunu da 250/250 yaptım. Yalnız bu disk f1 hatası veriyor ama yinede yaklaşık 6 7 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ses kartım Tc electronic Konnekt 6 Firewire. Bu kartı zaten macbookpro vs sorunsuz PnP calıştırıyorum. Malum soru: Bu sisteme sorunsuz hackintosh kurabilir miyim ? Ve cok onemli dosyalarım var Win7 ye zarar vermeden bu işlemi gercekleştirebilir miyim ? Eğer yok olmaz derseniz bir 500 gb disk alabilirim.

Yardımcı olursanız cok mutlu olurum. Ses kayıt mix ve aranje gibi konularda yardımcı olurum. İyi gunler