Merhaba arkadaşlar;
bir kac sorum olacak,
Arkadaşlar cihaza mac kurulumu yaptım. Hackintosh Vietnam Tool 1.6.8 20140519 ile clover boot'u System klasorunu vietnamla kurunca efi boot olarak sistemi acmayı başardım. daha oncesinde efi boot'u kapatıp 1 e basarak acabiliyordum.
Ekran kartımda 4mb yazısını 0x01660003 ile kaldırdım ama sadece yazısı kalktı, performansı aynı kaldı. Bir de son zamanlarda nasıl yaptım bilmiyorum clover seceneklerine acılışa girdiğimiz yerde intel ekran kartındaki + kalkmış. Şuan ekran kartının olduğu yerde markası yazmıyor, sadece 4mb yazıyor.
Son olarak ilk zamanlar acemilikten oturu birim adı SYSTEM olarak gorunen efi bolumunden windowsu silmiştim. Repairle onardım lakin o gunden beri legacy HD1 den windowsu boot edemiyorum. SYSTEM'i tıklayınca Casper logosu geliyor ve windows boot oluyor. Şimdi acılışta 3 sn. işlem yapmayınca windows acılsın istiyorum ama 3ten geriye sayıyor ama Mav'i yani mac i acıyor. Nasıl windowsu boot ettirebilirim.
Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.
Bu sorunları cozmem lazım ama yardım almadan surekli konu takibiyle buraya kadar gelebildim.
Sistem bilgisi:
Wifi kartım da budur buna gore kext varmıdır.?
Realtek RTL8188CE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC
Eternet kullanıyoruz ama yinede olabiliyorsa.
Hic yardım edebilecek kimse yok mu?