Sistem bilgileri: Casper CN-VSD4712A Core i7 4712MQ 2.30GHz-8 GB-1TBSSHD-2 GB-15.6-W8.1 notebook +Crucial 120GB BX500 SSD.
CPU: Intel Core i7-4712MQ // BIOS: Amı UEFI // anakart: C15B. 702 // RAM: DDR3 8 GB // GPU: Intel HD Graphics 4600 + NVIDIA GeForce 940M // Wi-Fi: RTL8723AE.

Sistem bilgilerim bu şekilde. Bu sisteme en uygun macOS surumunu arıyorum ve bu konuda bilgisizim en basit şekilde hazırlanmış video veya konulara yonlendirirseniz cok mutlu olurum. Epeyce araştırdım ama bir konuya giriyorum o başkasına yonlendiriyor o başkasına yonlendiriyor derken kafam karışıyor.
İkinci ricam Wi-Fi kartımın calışmayacağını biliyorum ve Wi-Fi kartımı değiştirmek gibi bir şansımda yok. Onereceğiniz surume ek olarak uyumlu bir USB Wi-Fi onerirseniz cok mutlu olurum Max 120 TL bandına kadar olursa benim icin cok cok iyi olur.
Her turlu oneriye bilgi ve tecrubeye acığım. Sadece kafamı karıştırmayacak şekilde olursa cok sevinirim. Bazı arkadaşlarımızda yılların deneyimi var ancak ben 1 haftadır bu işe kafa yoruyorum bunu goz onunde bulundurmanızı rica ediyorum. Herkese iyi forumlar.
+ Olarak sistemimde Windows 10 yuklu. SSD uzerinden 50 GB yer bolup oraya kurmayı planlıyorum. Yani Windows'un yanına kurulacak.