Merhaba arkadaşlar. Sistemime dual boot olarak Mac Osx Mavericks 10.9.3 kurdum. Gayet guzel herşyi calışıyor. Ses ve FakeSMC'de herhangi bir sorun yok fakat her Hackintos sistemde olduğu gibi bazı sorunları var şoyle sıralayım.
1-) Sisteme Clover Boot kurdum fakat calışmıyor. Her seferinde USB den boot etmek zorunda kalıyorum.
2-) Ethernet kartımı gormuyor bu meret. Realtek RTL8139/810X Fast Family Ethernet kartım var onboard olarak. Fakat ne olursa olsun kartı gormuyor. Herutrlu kext i yukledim sildim calışmıyor ne olursa olsun.
Kext'leri şoyle yukluyor siliyorum:
a-) Once gereksiz gorduğum kextleri S/L/E den cop kutusana atıyorum. (Doğru bir siliniş olup olmadığından emin değilim.)
b-) Sonra Kext Wizard ile install ediyorum biraz uzun suruyor.
c-) Son olarak Repair permissions diyorum ve yeniden başlatıyorum.
3-) Son sorunum ise alternatif bir sorun aslında . Ayrıca bir de USB Wifi kartım var. TP Link - TL821WN modelli ve Atheros R7015 cipseti kullanıyor araştırmalarıma gore. İşin ilginci Mac bunu goruyor ama calıştıramıyor. UB95 adı altında USB portuna takılmış bir cisim olarak belirliyor.
Bu sorunlarımı cozersem sanırım super bir hackintosh sahibi olacağım. Yardımlarınız icin şimdiden hepinize teşekkur ediyorum. Sn. @Recep Baltaş Umarım bana yardım edebilirsiniz. Ayrıca Dual Boot Mavericks ve Windows rehberiniz icin teşekkur ederim. Bu olmazzsa eğer sanırım Mountain Lion kullanacağım cunku ona cok daha fazla kext ve driver bulunabiliyor.