Dun bir ağabeyimin bilgisayarına Hackintosh kurmak istedik işlemcisi ve ekran kartı intel olacağı icin kurabileceğimizi duşunerek Recep ağabeyimin hazırlamış olduğu "PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat" bu konudan tum gerekecek programları indirdim, sonra Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal buradan kalıp dosyamızı indirip "Suse İmage Writer" adlı program ile 8gblik bir flash belleğe yazdırdım işlem bitti bios ayarlarına girdim ve hayatımda bu kadar sacma bios gormedim emin olun boot settings'i zor buldum Neyse bios'u var sayılan ayarlara donup windows8 onyuklemesini iptal ederek flash bellekten boot edebilecek şekilde ayarlayıp kaydettim cıktım. Sonra F9 tuşu ile bilgisayarı flash bellek uzerinden başlattım ve o siyah yazılar başladı ama oda ne? System uptime in nanoseconds: "bir suru rakam burası" diye bir hata verdi forumda araştırma yaptım ve
Kod:Panoya kopyala
-f cpus=0 PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=No

kodlarını optionstan>boot arg. kısmına yazarak başlattım ve her şey sorunsuz bir şekilde tamamlandı hdd secimimi falan duzgun bir şekilde yaptım konudaki gibi sonra kurulum bitti bilgisayar yeniden başladı ve yine sistemi aynı kodalar ile acmak zorunda kaldım fakat bu seferde boyle bir hata kodu aldım (bilgisayar kodların aktığı bolumde kaldı hic acılmadı). Resim temsili forumda buldum fakat en alt satırdaki hata kodunu bende alıyorum "Missing Bluetotth Controller Transport!!" alıyorum.

Sonra
mount -uw /

cd /System/Library/Extensions
rm -rf /System/Library/Extensions/IntelHD bundle vs. gibi giden yaklaşık 5 satırlık bir kod dizini vardı onu deneyip reboot yazdım ama yeniden başlamadı cihaz her turlu denedim / - sade boşluklu boşluksuz ama cihazı yeniden başlatamadım ve gece boyunca uğraştım ve sıkıldım oyle bıraktım yarın devam edelim dedim erken kalkmam gerektiği icin de uğraşamadım.

HP Pavilion 15-n015st Dizustu Bilgisayar
Sistem ozellikleri

Bu arada, Videoda burada nvdia yazıyor fakat intel 4000 serisinden bir ekran kartı daha cıkıyor windowsta ama şuan tam olarak hatırlayamadım. Bios cok berbattı sata ayarını bile bulamadım, bios guncelleme riskini goze alamadım cunku emanet cihazdı, daha var mı yok mu bilmiyorum. Yardımlarınıza muhtacım sisteme kurulum yapılabilir mi? Yapılabiliyor ise ben nerede hata yapıyorum. Nasıl duzeltebiliriz?