Arkadaşlar merhaba, sitede paylaşılan Mavericks 10.9.2 raw dosyasını indirdim. Kurulumu hatasız ve rehberdeki gibi eksiksiz tamamladım lakin kurulum esnasında ve sonrasında ekranım soluk(iatkos surumlerinde boyle olmamıştı fakat unibeast yuklemelerinde aynı sorunlar mevcuttu) sadece bunun ve wifi adaptorunun dışında bir sorunum yok.
(broadcam calışmıyor malesef) Ekran kartı 384 mb olarak gorundu sizce soluk olmasının sebebi nedir ? Menu barı şeffaf belli oluyor ancak yinede ekran aşırı derecede soluk birde boot olayını beceremedim.
Rehberdeki gibi bende disk1s01 gibi menuler cıkmadı malesef daha sonrasında intel inject icin id kısmına 01660003 aynen bu şekilde yazdım ve carpı falan atmadım sonraki acılış ise ekran acık beyaza doğru donmeye başladı ve bembeyaz oldu kaldı tekrar yukleyeceğim ama sizce nerede hata yapıyorum ? Bu arada fake smc yukledikten sonra ekran rengi duzeldi 3mb olarak gorunuyor ancak cozunurluk 1024*768 nasıl tanıtabilirim acaba @Recep Baltaş yardımcı olursanız cok makbule gecer