Herkeze selam, uzun uğraşlar sonucu pc me Mavericks i kurudum. Yazılım işlerinden anlamasamda verilen tarifleri yani kurulum rehberlerini izleyerek,deneyerek bir kac başarısız kurulum sonucunda mavericks i kurdum. Hacintosh deneyimini yaşamaya calışıyorum ama kalıcı bir şey değil diye duşunmeye başladım. Windows'u kullandığımız gibi uzun sureli kullanamıyoruz sanırım. Yada buyuk olasılıkla bilgilerimin zayıf olmasından dolayı ilerleyemiyoru.
Değerli arkadaşlar dediğim gibi mavericks i kurdum ve ihtiyacım olan kext leri yukledim. Ama bazen bu meret kendi kendine kapanıyor ve acılıyor. Belirli bir sure kullandıktan sonra hic acılmamaya başlıyor.
@Recep Baltaş Bey , @Ali Gungor Bey
Bircok rehber hazırladınız ve bir coğunu buyuk ilgi ile izledim ve yukarıda anlattığım noktaya geldim.
Anladığım kadarıyla sizler cok ustaca işler yapıyorsunuz.
Mavericks normal calışırken resetleme, acılışta kapanma gibi sorunlar neden kaynaklanır, neler uyumsuzdur, sorunların kaynağına ulaşıp nasıl cozum uygulamalıyım?
Sistem
Anakart : Asus maxımus IV exreme p 67 b3 İşlemci : İ7 2600k Ekran kartı : Asus geforce gt 440 Ram : toplam 16 gb