Uykusuzluk, Stres, Acı, Umutsuzluk evet bu bir Maverick Macerası.

Biz işte boyle yukledik.

Her şey başta cok iyi gitti demek isterdim ama gitmedi bu işlem iptal oldu ve USB belleğimiz Windows ta gorunmez oldu. Onu duzeltmek icin tamı tamına 2 saat harcadık. Bu bizi yıldırmadı ve devam ettik.

İlk boot işlemimizde bu hatayı aldık. Cozumler aradık yaptık olmadı cabaladık bu hatayı cozmedik bizde Maverick Niresh kurmaya karar verdik 5 gb'lık Niresh dmg dosyası indirdik. 3/Mbit internet hızımız ile inmesi 5 saati buldu. İnince tekrar USB belleğe atıp tekrar boot ettik.

Bu sefer hata almadık ve Apple simgesi ekranımıza geldi. Sabaha karşıda olsa gorunce bir sevinc cığlığı atmadık değil.

Gozlerimize inanamadık ellerimiz ayaklarımız birbirine dolaştı.

İşte buyuk zafer işte azimle calışmanın sonucu işteeeee dıdıdı dıttt dıııdıııııtt Maverick

Arkadaşlar bu ekrandan sonra driver yuklemeye calıştık olmadı. Ekran kartını tanıtamadık. Bilgisayarın hard diski acıla-kapana yaza-sile calışa-calışmaya baya yavaşladı. Maverick icin toplam 25 saat uğraştık, 17 saatte uykusuz kaldık. Ekran kartını tanıtamayınca pek hoş olmadı. O kadar saatten sonra hevesimiz kactı bende Maverick'in hard diskini boşalttım sonra rest attım ama Boot:Error Hatası verdi bilgisayarım acılmadı Kotu gun dostu Windows Dvd'si ile onardım ama bilgisayar cok yavaştı sonra herkesin tahmin ettiği şey oldu.
Dıdıdı dııııııııttt dııdıııııııııııttt.

Apple kurduk ama suruculeri tanıtamadık ustune format atmak zorunda kaldık olsun denemiş olduk farklı bir deneyim oldu. Burdan technopat sitesinde ve diğer sitelerde konu acan ve bize yardımcı olan herkese teşekkurler. Ve her videonun sonunda bize forumdan yazın size seve seve yardımcı oluruz diyen Technopat ekibine de teşekkurler gercekten forumdaki her konunun altında ilk onların yorumları var. Muteşekkiriz