Merhaba,

Mavericks 10.9.2 kurmak istediğim sistem:

LENOVO Z510 59405837

BELLEK: 8 GB BELLEK TİPİ: DDR3 İŞLEMCİ: Intel Core i5 4200M GRAFİK TİPİ: GeForce GT 740M SABİT DİSK: TB Y
Uzerinde Windows 8.1 olduğu icin yeni bir partition oluşturup 400 GB yer ayırdım.

Rehberlerden oğrendiğim şekilde "Mavericks 10.9.2" kurulum USB'si oluşturdum. İcinden NVIDIA kext'lerini sildim. Clover Boot Manager ile sistemi actım. Grafik Kartında InjectIntel seceneği kaldırdım. Standart boot parametreleri ile kurulum başlamadı. "-v -f npci=0x2000 GraphicsEnabler=No IGPEnabler=Yes" parametreleri ile kurulumu başlatabildim. Kurulum dil secme ekranına geliyor bu noktada touchpad calışmıyor ancak keyboard sorunsuz. Dili secip diğer ekrana gectiğim andan itibaren takılıyor. Ekranın en ustunde aşağıdaki mesajı veriyor ve kurulum sonlanıyor.

Kext loading now disabled Kext unloading now disabled Kext autounloading now disabled Kernel requests now disabled
Dil secme aşamasına kadar geldiği icin grafik kartının calıştığını duşunuyorum. Disk GPT ile bolumlenmiş durumda. Orda da sorun olduğunu duşunmuyorum. Bazı forumlarda Grafik Kartı yuklendikten sonra USB sorunu yaşandığını okudum USBBusFix=Yes ile denedim ama bu sefer dil secimi ekranına bile gelemedim.

Fikri olan bir arkadaş var mı?