Merhaba değerli forum uyeleri.

Ben bilgisayarıma Mac Os X işletim sistemi kurmak istiyorum. Bu surumlerin her birini tek tek Myhack ve Unibest Chamelon Bootloader, Clover Bootloader, Chimiware ve iBot ile denedim hic birinde kurulmadı, hepsini de Mac Probook'tan kurdum 8 Gb Toshiba flasha.

Forumdaki tum rehberleri izledim harfi harfine uydum, BIOS ayarları, komutlar, hatalar dahil hic birinde sorun almadık kurulumda. Sadece tek sorunu ilk boş gri kurulum ekranı geliyor ya Apple logosundan sonra, orada mouse renkli top donup duruyor hic ilerlemiyor saatlerce, oyle kalıyor. Her surumde aynı. Ekran kartını da cıkarıp Intel Graphics surucusuyle de denedim aynı.

İki Hdd'i̇ de cikarip 1 tane boş Hdd taktim onda da ayni o ekranda usb ni̇n işiği falan gi̇di̇yor, hi̇c hareket etmiyor.Anakart ayarlarimi buradaki̇ 2011 soket Asus anakarta kurulum rehberi̇ndeki̇ gi̇bi̇ de yaptim, yok arkadaş olmuyor.

Kod:Panoya kopyala
-x garaphicsenabler=no

olarakta denedim, x3000 olarakta sonuc alamadım. Her zaman aynı yerde takılıyor, top donuyor ama ilerleme yok. Recep Baltaş lutfen yardim!

Donanim:

Asus P8Z77-V anakart BIOS son surum update i̇7 3770 8mb onbellek Corsai̇r Vengeance 16gb 1600mhz cl9 ram Corsai̇r Force GT 60gb ssd Seagate 2 Tb 64mb onbellek sata 3 Hdd 1000w 80+ tt psu Asus Gtx 770 oc 2gb dcuii
Kurmayi denedi̇ği̇m tum surumleri̇n li̇stesi̇;
Li̇on 10.8 dmg bu surumleri̇ buradaki̇ rehberlerde buldumda i̇ndi̇rdi̇m sağlam surumler Recep beyi̇n rehberleri̇nde sorunsuz kuruluyorlar.

li̇on 10.8.2 dmg li̇on 10.8.5 dmg iatkos ml2 raw dmg iatkos ml3 dmg maveri̇cks 10.9.2 dmg orji̇nal appstor