Arkadaşlar iyi calışmalar.
Eski bir Laptop uzerine Mac OS X'i merak ettiğim icin kurulum yaptım. Kurulumdan sonra ekran kartı otomatik yuklendi. Wi-Fi zaten eski bir Laptop olduğu icin USB Wi-Fi adaptor kullanıyorum. O da şansıma, Mac'te surucusu varmış. Ses icin de Voodoo HDA yukledim. Her şey sorunsuz calışıyor. Yalnız bilgisayarı acabilmek icin USB kurulum ekranından "11111" yazarak Chameleon Bootloader kullanıyorum. Herhangi bir komut yazmıyorum.

Bilgisayara Multibeast ile Chameleon kurdum. Ardından Chameleon Wizard ile birkac ayar yaptım ama her seferinde otomatik Boot ettikten sonra Apple logosu cıkıyor sonra pat diye siyah ekran geliyor, oylece de kalıyor.

Her seferinde tekrar tekrar ayarlarla oynadım ama gene de yapamadım.
Şimdi bu USB Bootloader'daki Chameleon'un varsayılan ayarlarını uygularsam sanırım acılacak bilgisayar. Cunku USB'den Boot edince her şey mukemmel calışıyor.

USB'deki Chameleon dosyalarını bulamadığım icin inceleyemedim. Nasıl yapabilirim ?
Bu arada OS X Mavericks 10.9.2 kuruyorum.

Şu linkteki versiyonu aynen indirdim. Bootloader olarak Chameleon.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/mac-os-x-mavericks-10-9-raw-İmajı.39449/

İlgilenirseniz ve yardımcı olabilirseniz cok memnun kalacağım. İyi gunler, iyi calışmalar.

------------------------------------------

Sorun Cozuldu !

Aşamalar:
USB'yi Windows platformunda actım.
İcindeki Chameleon icin olan Extra klasorunun icindeki Modules klasorunu kopyaladım
Mac OS X uzerindeki Extra klasorunun icine Modules klasorune yapıştırdım.
Chameleon Wizard'da yaptığım ayarlar şoyle:
-- GraphicsEnabler=Yes
-- RestartFix
-- EthernetBuildIn
-- npci=0x2000

Bu sayede acıldı.
Cok mutluyum vesselam.

Buraya konu acmam uğurlu geldi. Demek ki her işte bir hayır vardır demişler. Buradan birileri daha okur, faydalanır belki.