LENOVO Z580
Notebook Markası:LenovoUrun Kodu:59-332445İşlemci Markası:Intelİşlemci Tipi:Intel Core i5İşlemci Hızı:İ5-3210M - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadarİşlemci Cache:3 MBEkran Boyutu:15.6Ekran Tipi:LEDEkran Cozunurluğu:1366x768Ekran Kartı:NvidiaEkran Kartı Belleği:2 GBGrafik İşlemcisi:Nvidia GeForce GT 630M 128bitHDMI:VarSistem Belleği:8GBBellek Tipi:1600 MHZ DDR3Max Bellek:8 GBDisk Kapasitesi:500 GBDisk Hızı:5400 RPMOptik Surucu:DVD±RWModem:YokEthernet:Gigabit Ethernet LANWireless:802.11b/g/nBluetooth:VarFireWire:YokE-Sata:YokSeri Port:YokUsb Portu:2 USB 2.0 + 2 USB 3.0Video Portu:15 pinli VGA video konnektoruKlavye:Numerik Q TRHoparlor:Dahili Stereo HoparlorlerKart Okuyucu:VarKamera:Tumleşik Dijital Mikrofonlu HD Web KamerasıTouchpad:Cok Fonksiyonlu Touch PadUzaktan Kumanda:Yok3G:Yokİşletim Sistemi (Yazılım):FreeDosPaket İceriği:Notebook/Adaptor/PilPil Teknolojisi:6-cell Li-lon PilNotebook Ağırlığı:2.65 KgGaranti Suresi:24 Ay Resmi Lenovo Servisi
Usb taktığımda boot ediyor ancak ekranda boyle oluyor.
İndirdiğim md5 kodunu kontrol ettim, dosyada bozukluk yok. Tum boot programlarını denedim, sebebi nedir?
resimleri facebook'a yukledim!
Intel virtual teknology enable yaptım olmadı!
Graphic'i de değiştirdim yine olmadı, aynı şekilde oluyor!