Bu iki hatayı Windows 7 kurarken alıyorum. USB 3.0 portundan 2.0 portuna geciş yaptırdım USB'yi fakat yine bir değişim olmadı, herhangi bir BİOS ayarlarından birini mi değiştireceğiz?
Yoksa cozumu başka mı?

Bu hata canımı sıkmaya başladı, binbir tane ISO dosyası denedim, fakat hala aynı hata hala aynı hata. SSD diskimde AHCI seceneği var sadece. BIOS'tan ayarları ise;
Secure Boot: Disable
Fast Boot: Disable
Launch CSM: Enable

Şeklinde, elimdeki ASUS K555LN-XO406H model bir laptop. Ozellikleri ise;

i7-5500U İşlemci.
NVIDIA GeForce 840M.
12 GB DDR3 RAM.
Intel HD Graphics 5500.
Adata SU800 SATA 3 256 GB SSD.
BIOS Surumu: X555LNB. 307
İşlemci 64 Bit desteklidir.
2 Tane USB 3.0 portu.
1 Tane USB 2.0 portu.

Bilgisayar onceden 2 kez Windows 7 yapıldı fakat ben yapmadım, bilgisayarcılar yaptı. Windows 10 ve 8.1'i USB'den hatasız kurabilirken Windows 7'yi hic kuramadım, psikolojim bozulmaya başladı, bu gece şu işi halletmek istiyorum yeteri kadar yardımcı olabilirseniz, malum bilgisayarcıya da goturemiyorum virusten dolayı, kısacası lutfen artık yardımlarda bulunun, Elimde sadece 1 tane USB bellek var, o da SanDisk Cruzer Glide 3.0 16 GB, CD ile kurunca USB portları calışmıyor. Lutfen yardımda bulunun, bu gece artık bu işi cozumlemem gerek. Windows 7'nin artık kullanılmamasını bende biliyorum ve savunuyorum, fakat ilk kez kendi ellerimle kurulum yapmak istiyorum.