Herkes bu hatayı cozmek ister fakat benim nedenim farklı. Ben bu hatayı almak istiyorum! Anlatayım efendim..
Şimdi malum windows 7 işletim sistemini kullanmamın nedeni nihai performansı eski donanımlarımla uyumlu olması sebebi ile kullanmaktayım.
DayZ adlı steam oyununda oyunda bir sure oynadıktan sonra oyunu kapatırken bilgisayar donuyor yaklaşık bazen 2-3 dakika program kapanmıyor, yanıt vermiyor, ctrl alt delete işe yaramıyor, mouse hareket etmiyor. SuperF4 programı bile işlevsel olmuyor. Gunlerden bir gun ne yaptım bilmiyorum fakat oyunu kapatırken tam kapattığımda "Bellek Read Olmadı" adında bi hata alıyorum. Tamam dedikten sonra bilgisayar keyfi keka bir şekilde calışmaya devam ediyor. Yani hata verdiğinde sacma sapan beklemelere maruz kalmıyorum, oyundaykende bir sıkıntı cıkmıyor. Ama bu hata bir sure sonra kendiliğinden duzeldi, şimdi amacım o guzel hatayı oyun kapanırken aniden karşıma cıkmasını sağlamak, evet sen manyaksın kardeşim dediğinizi duyar gibiyim. Bu hatayı almak icin ne yapmam gereklidir?
Surprizbozan: Okumaya mı uşendin? Bana tıkla