Herkese iyi akşamlar. Sabahtan beri uğraştığım bir sorun var ve artık gercekten delirme noktasına geldim cozemediğimden dolayı. Arkadaş bana laptopunu getirdi bozulduğu icin biraz inceleyince HDD'nin olduğunu anladım. Ben de ufak bir araştırma yaptıktan sonra sorunu gecici olarak halledebileceğimi oğrendim. 32 GB SanDisk Cruzer Blade flash disk sipariş verdim ve WinToUSB programı aracılığıyla Windows 7 Starter 32 Bit kurdum USB'nin icine ve laptopu USB'den Boot ettim sıkıntısız olarak. Driverleri vs sorunsuz olarak kurdum, neyse biraz fazla uzattım. Denemek icin bir oyun indirdiğimde net Framework 4.0'ın eksik olduğunu gordum. İnternetten indirdim ancak hicbir şekilde acamadım. Yani Setup'u acıyorum, hicbir tepki yok. Ancak gorev yoneticisinde işlemler kısmında Setup'un arkaplanda calıştığı gozukuyordu. Yaklaşık bir 10 dk bekledikten sonra setup bir anda acıldı internette gezinirken. Daha sonra yuklemeyi yapmayı denedim, bu sefer de. "Yukleme başarılı olmadı. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor." Şeklinde hata verdi. İnternette bulduğum butun cozum yollarını denedim ama nafile. Artık gercekten delirme noktasına geldim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkurler.