Bilgisayarım eski sayılır. Ekran kartı ve Anakart haric hicbir parcası değişmedi fakat anakart değişmesi pek bir işe yaramadı cunku zamanında DDR2 RAM kullandığı icin tekrar bir DDR2 anakart takmış bilgisayarcı arkadaş.

Bilgisayar Ozelliklerim:
RAM DDR2 800MHZ 8GB İşlemci AMD 7750 2.7 GHz Dual Core Ekran Kartı GT 730 2GB 128 BİT
Sizce Windows 7'den 10'a gecmeli miyim, gecmemeli miyim?
Bilgisayarda LoL, ETS2, NBA Playgrounds oynuyorum. LoL ve ETS2'de değişim olacağını sanmıyorum fakat ben birkac kez gectim ve birkac haftadan sonra yavaşlıyor hicbir şey olmamasına rağmen virus girmemesine rağmen.

Sebebini bilmiyorum ama şu an kullandığım Windows 7 Home Basic 64 bitte bilgisayar dosya siliyor ya da bozuyor oyunların savelerini siliyor. Mesela Assassins Creed Brotherhood oyunu bitirmeme yakın save silindi, LoL'de hic olmayan şeyler oluyor oyuna dahi giremiyorum. Her seferinde onarım yapıyor bazen onarımdan sonrada olmuyor.
Silip yukledim fakat aynı şeyi yine yapıyor format attım yapıyor. Gecersem ne gibi sıkıntılar yaşarım ne gibi avantaj elde ederim cevaplarınızı bekliyorum.
Bu dosya bozmaya dair konu actım fakat bir cozume ulaşamadık buradan da yardım ederseniz sevinirim.

Not: Calışan oyunlar bilgisayarı kapatıp actıktan sonra daha calışmıyor. Assetto Corsa'da kurduktan sonra giriyorum kapatıyorum bilgisayarı geri girince gecerli bir 32 bit uygulama değil tarzı bir hata veriyor. Bu sorunuda oyunun .exe dosyasını kopyalayıp her girişimde dosya konumuna geri yapıştırarak cozdum. En sonunda o dosyayı da bozdu hic giremiyorum. Sorunları bitmiyor biri cozulse diğeri başlıyor ekran kartı driver kurarken uyumlu donanım bulunamadı diyor ama uyumlu driver olduğuna eminim DDU ile silip denedim olmadı.