Arkadaşlar bilgisayar yavaşlamıştı fomat attım; birkac ay gecti. LoL acarken oyun bazen acılmıyor onarma yapmam gerekiyor ki onceden boyle bir şey olmuyordu. Onardığım halde girmiyor hatta girdiği zaman bilgisayarı kapatınca daha acılmıyor tekrar aynı şeyleri yapmam gerekiyor. Aynı şey diğer oyunlarda da gecerli. Assetto Corsa, CSGO, PUBG.
İşte internetten baktım araştırdım aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaş Spyware Doctor kullanıp cozmuş ama o program artık calışmıyor, lisanslanamıyor. İflas ettiler kullanamıyorum.
Combofix denedim bir şeyler sildi gene aynı fark yok ne yapmam gerekiyor? Oyunlar hepsi calışıyordu bir şey oldu calışmamaya başladılar. Assetto Corsa mesela bu oyunu oynamak icin kurduktan sonra Assetto Corsa.exe'yi kopyalayıp başka bi klasore atıyorum ilk acılışta sıkıntı yok bilgisayar kapandıktan sonra tekrar acınca gecerli bir Win32 uygulaması değil diye bir hata veriyor. O kopyaladığım dosyayı atıp eskisiyle değiştirince acılıyor oyun galiba bilgisayarda virus var bir şekilde bozuyor dosyaları. Yaşamış cozmuş ya da onerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Denediğim programlar Combofix ve Spyhunter.