Benim Asus X550JX-X171DD modelinde bir notebookum var uyumlu olduğu işletim sistemleri Win8.1 ve Win10.
Win 8'de denedim sıkıntı oluşmadı ama konu Win7'ye gelince bilgisayar olduğu yerde kalıyor. Oncelikle hatayı anlatayım yukarıda belirttiğim işletim sistemlerinde ne ekran kartım hata veriyor ne de bir şey hata veriyor ama Windows 10 kullanmak istemiyorum cunku cok fazla donuyor guncellemeler falan derken cok fazla bekliyorum. Win8.1 guzel ama madem eski bi surum kullanacagım Win7 daha iyi bence cunku gerek teması olsun gerek sadeliği performansı benim hoşuma gidiyor ama Win7'de kurulmuyor bilgisayara. UEFI'den kurarken suruculer bulunamadı falan diyor. Youtube'dan ve forumlardan bakmadığım şey kalmadı hicbiri olmadı bi Windows 10 otomatik yukseltmesi gibi kurunca yukleniyor onda da ekran kartım durmadan kendini devre dışı bırakıyor o devre dışı olunca fandan cok fazla ses geliyor bazı uygulamalar calışmıyor
oyunlar calışmıyor kısacası deli oldum 2 senedir Windows 10'da surunuyorum ben fazla oyun oynayan birisi değilim genellikle video izleyen yayın izleyen birisiyim ara sırada Vegas Pro'da edit yapan birisiyim. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Eekran kartı modeli Nvidia Geforce GTX950m tum suruculer guncel oluyor hatta Geforce Experience acılırken bile ekran kartı devre dışı kalıyor..)