Arkadaşlar ilk olarak sorunumun nedenini soyleyeyim Ben Bilgisayarımda Karşılaştığım Sorunları Cozumleri İle Birlikte Dev Bir Arşiv Oluşturacağım. Cunku Formattan sonra tekrar arama yapmıyayım ve diğer insanlara da yardımım dokunsun...
Arkadaşlar malumunuz korsancılık,emek hırsızlığı gibi iğrenc şeyler gittikce arttı

Şimdi ben metin belgesi oluşturdum sorunu yazdım cozumunu felan yazdım bunu .rtf yani zengin metin belgesi olarak kaydediyorum fakat ben bu yazdığım yazılarda mesela en alttaki lakap imzamı silip değiştiremesinler,yazdığım yazıyı kopyalayamasınlar,yazıyı silemesinler(yazıyı diyiyorum dosyayayı değil),yazdığım yazıda değişiklik yapamasınlar yani kısaca istediğim sadece yazıya bakabilsen diğer her şey kilitlensin hicbir şey yapamasınlar hatta mumkunse upload bile edemesinler.... Diyeceksiniz ki istediğini yap yinede kopyalarlar yaar felan dersiniz ama zaten sorunun cozumunu arayanların coğunda bole bi caba olmaz cunku ben kendim cozum bulmayı severim...
Winrar koruması da olsun istiyorum

Yardım edene cok teşekkur ederim lutfen atlamayalım bakıpta bilen uşenip yazmamazlık yapmasın...
ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER............