Arkadaşlar şu sıralar arkadaşlarımın bilgisayarlarına format atmakla meşgulum. Tabii ki bu işi bedava yapıyorum. Şimdi sorun şu ki daha once hem kendime hem arkadaşımın masaustu bilgisayarına formatı başarı ile atmışken. Aynı format dosyalarıyla arkadaşıma format atarken hatalar ile boğuştum resmen. (Laptop) Şimdi siz tabii ki neden Windows 7 diyeceksiniz. Elimizde hazır varken 8 veya 10 ile uğraşmak istemedim. Şimdi bu laptopun BIOS ekranı benim bilgisayarımda ki gibi değil. Bu arkadaşımın laptopunda Windows 7 32 bit format atılmış. Laptop fabrika cıkışlı Windows 10. Buraya kadar neyse de bu laptopa (sanırsam cahil biri) Windows 7 32 Legacy modda yuklemiş. Laptop UEFI modu destekliyor. Bende bunu bilmiyordum sonradan fark ettim. Ama sanırsam gec kaldım. Her neyse şimdi ben bunu UEFI modunu devre dışı bırakabilmek icin ek de verdiğim resimlerden hangi ayarları ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
(Oynayacağımız oyun gereği Windows 7 yuklemek zorundayız. Kullanım şekli vs. acısından Windows 8-10 şu anlık istemiyoruz. Ayrıca Steam yerel disk D'de olduğu icin UEFI kurmak hic istemiyoruz. Ama zorundaysak onu da yaparız. Şu an aldığımız hatanın resmi ek de. Lutfen acil yardım edin. Teşekkurler.