Problem şimdi olan bir şey değil. Yaklaşık 1 yıldır sure gelen bi problem. Soruna gelirsek orneğin internette takılıyorum birden sayfa yuklenmeyi durduruyor. (Genelde facebook ve youtube galiba en cok orada olduğum icin.) Video izliyorsam videonun yuklenmesi duruyor ama işin garibi yuklendiği yere kadar video devam ediyor ama herhangi bir hata vermiyor ama donduğu surecte masaustude dahil olmak uzere actığım bi klasor falan kesinlikle acılmıyor. Yaklaşık 30sn-2dk icinde actığım klasorler sayfalar hepsi bir anda acılmaya başlıyor. Fakat oyun oynarken kesinlikle bir problem yoktu. Bundan 3 ay once ekran kartım bozulmaya başladı ekranda arada cizgiler olmaya başladı ben de sorunun ekran kartından olduğunu sandım. 3 aydır para biriktirdim ve RX 470 ekran kartı aldım. (Bu arada eski ekran kartım HD6790'dı.) Yanında da 600W PSU aldım. Ama sorun gene devam ediyor ne yaptım ne ettiysem sorun bir turlu duzelmedi. Burada da bi cozum bulacağımı pek umut etmiyorum ama umarım bilgili arkadaş yardımcı olur.

Sistem ozelliklerim:

FX6300
RX470 4GB
MSI 970a g46
12GB RAM (4+8) kingston
Sandisk 120GB SSD
1TB WD harddisk
Aerocool 600w PSU

Ek: Format atarak tum işletim sistemlerini kullandım. Şu anda mevcut işletim sistemim Windows 7. Acaba 10 yapsam mı? Onun icin de bir tavsiye verebilirseniz sevinirim