Bilgisyarimda cok falza gereksiz dosya oldugu icin bilgisiyarimi formatladım. Bilgisiyarimi formatlamadan once jak donuşturucu USB kullanıyordum.

Eve geldim ve USB jak donuşturucyu taktım ve kullandım sıkıntı cıkmadı. Bilgisayari ertesi gun actigimda code 52 hatasi vermeye başladi.

Jak donuşturucu USB'yi taktıgımda surucu yazılımı yukleniyor diyor ve başarisiz oldu yaziyor.
Aygit yoneticisine girdigiimde USB'nin orada unlem işareti oldugnu farkettım. Girdim ozellikler dedim ve karşima "Windows bu aygıt icin gereken suruculerin dijital imzasını doğrulayamıyor. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği hatalı imzalanmış veya bozuk bir dosya veya bilinmeyen bir kaynaktan gelen kotu niyetli bir yazılım yuklemiş olabilir. (Kod 52)"

Bu hata cikti. Araştirdim bunu internete fakat bir şey cikmadi. Yapılanları yaptım adı adımına, gene olmadi. Şimdi tekrar format atırmak istiyorum. Ama şupheliyim. Bi yardimci olurun lutfen @Recep Baltaş lutfen abi yardimci olun bu hatadan kurtulmak istiyorum Sessiz bilgisiyar kullanıyorum jak girişlerim bozuk.