Selamlar Windows 7 hala kullanılır mı?
Bu arada o kadar oyun oynamıyorum oynarsam PS4 uzerinden oynuyorum.
Sadece Roblox icin giriyorum bir de arada GTA San Andreas icin kullanıyorum laptopumu.
Diğer bilgisayarımda Windows 8.1 yuklu.
Gayet memnunum Windows 8.1'den ama bu bilgisayarda Windows 7 ve Windows 10 dışında Windows 8.1 kurduğumda Wi-Fi driver kuruyorum.
Bugun tertemiz Windows 7 kurdum bu sefer donanım kimlikleri uzerinden yukledim Wi-Fi driverı Wi-Fi kapalı hatası vermedi.
Ama Windows 8.1 kurunca sorun şu Wi-Fi kapalı gozukuyor şundan dolayı olabilir belki Driver Booster 8 uzerinden yukledim şu ana kadar Windows 8.1 kurduğumda Wi-Fi driverlarımı.
Acaba Driver Booster yanlış driver kurduda boyle bir sıkıntı oldu Windows 8.1 işletim sistemimde bilmiyorum.
Sorularım bunlar:
Windows 7 hala kullanılır mı?
Windows 10 ile Windows 7 sistem kurduğumda Wi-Fi sorunu yok ama Windows 8.1 kurduğumda Wi-Fi kapalı durumda oluyor acık hale getiremiyorum.
Not: Bu arada Windows 10 driverlarımı kendi kuruyordu ben bugun Windows 7 kurdum Wi-Fi driverımı donanım kimliklerinden aratarak kendi sitesinden yukledim.
Ama şu ana kadar her Windows 8.1 kuruşumda Wi-Fi kapalı duruyor acamıyorum.
Son not: Windows 8.1 her kuruşumda Wi-Fi driverlarımı Driver Booster uzerinden kurdum acaban Driver Booster programı yanlış kurduda boyle sorun oldu Windows 8.1'de.