Merhaba arkadaşlar oncelikle konuyu yanlış yere actıysam ozur dilerim. Ben Casper nirvana m762su kullanıcısıyım. Daha once win. vis home basic kuruluydu format atıp win7 home preimum 32Bit'e gectim. Bir sorunum var. Ses cızırtısı sorunu aslında bakarsanız cozumude biliyor gibiyim ama icraatta tık yok. Nasıl yani dediğinizi duyuyor gibiyim Şimdi bu win7 home premium bildiğiniz gibi otomatik ses surucusunu yukluyor kaldırıyorum PC'i yeniden başlatıyorum otomatik yukluyor veya ses simgesine tıkladığımda otomatik yukluyor bunun yuklediğinide benim ses kartı desteklemiyor muhtemelen artık PC'yi eski surucu yeni olduğu icin mi neyse bilmiyorum velhasıl kelam benim bu surucuyu kaldırdıktan sonra otomatik yuklememesi icin ne yapmam gerek? Bunun yardımını istiyorum sizlerden wind upt. v.s hepsini kapatmayı denedim sorun aynen devam win7'nin kurduğunu kaldırıp hemen ardından kendi ses driverimı kurdum aynı. Bu win7'nin kurduğu surucuden kurtuluş yok yani win7'nin kuduğu High Definition Audio Aygıtının surumunu duşurebilir miyim? Bu işe yarar mı bilmiyorum biosagentplus'ın siteden baktığımda uc beş tane guncellemesi olan aygıtlar arasında High Defiition Audio'nunda guncellemesi olduğunu gosteriyor fakat siteden uptade edebilmem icin ucretli uyelik istiyor başka yolu var mı bunun? Belki işe yarar. İlgi ve yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler.