Herkese merhaba. Sorun yukarda da belirttiğim uzere, bilgisayarımdaki tum dosyaların gorunur vaziyette olması ve bunu değiştirememem... Klasor seceneklerinden, "bilinen dosya turleri icin uzantıları gizle", "gizli dosya, klasor veya suruculeri gosterme" , "Korunan işletim sistemi dosyaları gizle" seceneklerini işaretlemiş olmama rağmen, D: surucumde "$RECYCLE.BIN" "autorun" "spdha" gibi dosyalar hep gorunur kalmakta... Aynı şekilde harici diskimde de bunlar gorunur halde ve ne kadar denersem deneyeyim bunlar gizlenmiyor (Sistem Geri Yukleme yapsam bile..)

Bu sorun bilgisayarıma bulaşan "Musallat" adlı virusu elle temizlerken oluştu sanırım. Cmd'den "attrib -h -r -s /s /d *.* " komutunu kullandım ve virusu gorunur yapıp sildim. Ama bunu yaparken tum dosyalara da gorunurluk ozelliği vermiş oldum sanırım. Şimdi ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu gizli olması gereken ama gorunuru olan dosyaları tek tek elle mi gizlemeliyim?Ya da bunu yapmanın başka bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum...