Selamlar tekrardan.
Bilgisayarımın icinde WD10EZEX model 1 TB kapasiteli bir HDD bulunmakta ve icinde Win 7 Ultimate SP1 kurulu durumdaydı. Kapasite yetmedi ve 1 TB Seagate marka bir HDD aldım. Yanına bir de Corsair XMP3 2x4 8 GB 1600 MHz bellekleri aldım. Bunları bilgisayarıma duzgun bir şekilde bağladım ve calıştırdım. Sıkıntısız bir şekilde bicimlendirdim diskimi. RAM'ler de sıkıntısız calışıyordu. Windows 1 TB diskleri 931 GB gibi goruyordu, bunu biliyordum fakat benim diskte fazladan bir de 15 GB dolu gozukuyordu ama ici boştu. Bir anlık sinirlen bicimlendirme menusune gelip diski etkinleştirdim, sonra iptal ettim birkac kez daha bicimlendirdim. İşleri karıştırdım sanırım o sırada. O gun guzelce kullandım bilgisayarımı. Bir gun sonra girerken bu hatayı aldım:
BOOTMGR is missing
Press Ctrl + Alt + Delete Ardından BIOS kurcalamama yeni diskin gucunu kesmeme tekrar takmama rağmen BIOS menusunden oteye gidip şu hatayı gecemedim. İnternette birkac tavsiye gordum fakat sorun şu ki bunlar bilgisayar acıkken yani komut istemine vb. ihtiyac duyuluyordu. En kısa yoldan komut istemine gelmek icin bir disk veya USB icine kurulu bir Win 7 gerekliydi. Fakat bunu bulamadım. Bulma şansım da yok. BIOS pilini sokmek de mantıksız gelen cozumlerdendi. Ne yapacağımı bilemiyorum elim kolum bağlandı. Cok rica ediyorum yardım edebilecek olan var mı?
@Recep Baltaş @Ali Gungor