Arkadaşlar ben PC'me Windows 10'a yukselttim fakat PC'em kasmaya baştadı sonra PC'em acılmadı. Bende BIOS menusune acık CD'den başlatıp Win32x bit format attım sonra PC'me servise goturdum ve Win764x bit format attırdım. Eve geldim PC'yi actım gerekli driverları sırayla yukledim sonra bi gun acılırken Windows başlatılıyor ekranına gelmeden ekran gitti endişelendim ve PC'yi acıp acıp kapatmaya başladım. 5 kere acıp kapdıktan sonra PC ısındı ve fan sesi geldi ama Casper yazdıktan sonra yine ekran yok devam ettim (her zaman Casper ekranı gelmiyor). Ve acıldı normal olarak baştallım PC'yi ve acıldı. Şimdi oyle kullanıyorum PC'yi fakat casper yazısı cıktıktan sonra sol en ustte mavi 8 tane kısa cızgi duryor sonra cizgiler geliyor 2 şerit halinde renkli renkli renkli sonra acılıyor... Arkadaşlar acaba hangi parcada sorun var lutfen yardım eder misiniz? (Isıdan acılıyor hani ısındıktan sonra acılır dıye acılmıyor daha once sac kurutma makinesini tuttum biraz ısıtım fakat acılmadı) Lutfen şimdiden herkese teşekkurler...

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum pc'im bu acılışta uzun bip sesleri verdi sonra acıldı...