Merhaba arkadaşlar. 8 ayı aşkın bir suredir Rocket League adlı oyunumu Steam uzerinden almış olmama rağmen acamıyorum. 0xc000007b hatası alıyorum. Nedeni bozuk dll dosyaları burada bir konuda soylendiği uzere Dependency Walker adlı programdan exe'ye baktım ve bazı bozuk dll dosyaları gordum. Resmini attım.
Burada gozukmeyen bir kac adet daha var onları da yazayım.
PSAPI.DLL
DXGI.DLL
Bu dll dosyalarının hepsi system32'nin icinde ve hepsi 64 bit. Fakat bunların 32 bit olması gerekiyor. Dosyaların 32 bit'ini dllfiles.com sitesinden indirdim. TakeOwnership ile her dll'yi teker teker sahiplendim. Fakat her değiştirme deneyişimde bu hatalar cıktı.
Dosya Windows Explorer tarafından kullanılıyor Dosya Media Player tarafından kullanılıyor
Unlocker'dan kill progress yaptım unlock all yaptım ve Windows Explorer cıktı yeniden acıldı hicbir değişiklik olmadı. Şu anda bu dosyaların hepsi 64 bit fakat system32'nin icinde bulunuyorlar. Lutfen birisi artık bana yardımcı olabilsin her fix deneyişimde başarısız oluyorum.
Bir post'da bize şunun filelog kaydını yollayın yazmıştınız ve bende o postun altına Rocket League'nin filelog'unu attım fakat bir mesaj veya cevap alamadım. Şimdiden uğraşanlardan teşekkur ederim.