Arkadaslar bi siteden office enterprise 2007 yi indirdim 3 hafta falan dogruca kullanabildim sorun cıkarmadı ama gcen wordu actıgımda yazı yazamadım ekle yapıstır falanda işe yaramadı sonra word dosyasının sol alt koşesinde soyle yazdıgını fark ettim " secim kilitli oldugu icin ekleme yapamazsınız" bende programı kaldırmak istiyodum zaten denetim masasından ekle sille programı kaldır dedim ama bana bi dosyanın eksik oldugunu ve yuklemede hata oldugunu soledi. tekrar wordu acmaya calıştıgımda ise su uyarı geldi " Microsoft Office Word programıın calışması icin msointl.dll dosyası gerekiyor Yuklemenin dogru yapıldıgından emin olmak icin kurulumu yeniden calıştırın" bende dedigini yapıp programı indirdigim siteden tekrar dowload etmek istedim ama link oluydu. Galiba bilgisayarımda oyun oynayan kardesim dosyalardan birini sildi ..daha oncede bilmedigi dosyaları yuklemişti netten

Arkadaslar Yardım edebilecek olan warsa LUTFEN Yardımlarınızı bekliyorum yeni uye oldugum icin linki yazamıyorumm ama galiba oda bi forum sitesiydi emin degilim simdiden Tesekkurler