Selam;
Outlook takvimimi ofisteki arkadaşlar ile paylaşmam gerekiyor. Bunun icin Takvimimi Yayınla tuşuna basarak yayımlama ayar penceresini acıyorum. Burada izinler kısmında "yalnızca davet edilen kullanıcılar takvimi goruntuleyebilir" seceneğini secerek kaydediyorum. Ayarlar kaydedildikten sonra Takvimi paylaşmak istediğim kişiler soruluyor, emaillerini yazarak gonderiyorum. Not olarak bu maillerin live id'ye kayıtlı olması gerektiği soyleniyor outlookta... Takvim paylaşımı gonderdiğim maillerin hepsini live id ye kayıt ettik. Kişiler kendilerine gelen takvim paylaşım mailini actıklarında ve takvimi kabul ettiklerinde bir k.adı şifre kutusu cıkıyor. Buraya live id ye kayıtlı mail adreslerini ve live id şifrelerini girmelerine rağmen: "Takvim doğrulanamıyor ya da Outlook'a eklenemiyor; Bağlantının gecerli olduğundan emin olun" uyarısı cıkıyor. Public olarak herkesin gorebileceği şekilde takvim yayınladığımda ise aynı maili alan kişiler takvimi kendilerine ekleyebiliyorlar. Ancak public şekilde yayınlamam mumkun değil, benim davet ettiğim kişilerin takvimi sorunsuz acmalarını nasıl sağlarım?
Teşekkurler.
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Sistem
- MS Office
- Outlook 2007 Takvim Paylaşmada Live ID Sorunu?