İyi forumlar, HD 7600M ekran kartı modelinde driver sorunu yaşıyorum. ATI'nin kendi sitesine gidip gereken modelleri seciyorum. Oradaki surucuyu indirip actığım zaman bilgisayarım ekran kartı surucusunu gormuyor ve kurulum yaparken sadece yukleme yoneticisi ve Gaming Evolved'i kuruyor. Yani oradaki surum herhangi bir ekran bileşenini kurmuyor. Ne yapmam gerekiyor? Aynı sorun Win7 - Win8/8.1 - Win10'da da olduğunu duşunuyorum. Crimson kuramıyorum. Windows 10 kullanan arkadaş benzer bir video cekmiş sorunla ilgili onu da paylaşıyorum. Şahsıma ait değildir video.

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

Benzer sorunu az ingilizcem ile ATI'nin destek sayfasında actım. Onun linki: fhow to install crimson driver for hd 7600m series | Community

Burada da bana onerdiği şeyleri yaptım, Intel ve AMD'yi kaldırıp kurdum. O listeden kendi bilgilerimi secerek kurduğum zaman yine videodaki goruntu geldi. Fakat desteğin Legacy adında verdiği şeyi kurunca calıştı diyebiliriz. Onunla idare ediyordum. Şimdi guncelleme bildirimi geldi. Guncellemeyi indirdim kurmaya calıştım, "Ekran kartı surucusu" zaten guncel ve yuklu diyor. Halbuki guncelleme gelmiş. Orada da sadece yukleme yoneticisi guncelliyor. Crimson driverda verdiği surucuyu indirip kendi bilgisayarımdaki Legacy driveri kaldırdıktan sonra o guncellemeyi acıyorum, yine gormuyor ekran kartı surucusu ve diğer bileşenleri. Tum bunları yaparken Intel'in kendi onboard ekran kartı da bilgisayarımda guncel duruyor. Onu da kaldırıp once Intel'i, sonra AMD'yi kurmayı deniyorum ama ne yazık ki gormuyor AMD'yi.