Arkadaslar, delirecegim. Arkadasim 2 gun once bu bilgisayar Win8'i kaldirmaz deyip Win7 yukledi flash belleginden. Nasil yapti bakmadim. Orijinal degildir sanirim. 2 gun her sey normal ve guzeldi. Arada takilmalar oluyordu LoL oynarken ozellikle. Ekran karti surucusunu sanirim, yuklemeyi unutup sonradan yukledi. Cok anlamam Neyse guzeldi falan. Bugun bilgisayari actigimda guncellestirmeleri yuklemeye basladi. Yeniden baslatti ve dam! Guncellestirmeler yapilandirilamadi, geri aliniyor kapatmayin. 2 saat bekledim. Sonra kapatip yeniden baslatmayi denedim, yapmamalıydım sanirim. Şimdi bilgisayar acilirken Windows baslatiliyoru geciyor. Baslatma onarmayi baslat ve Windows'u normal olarak baslat cikiyor ikisini de denedim, Windows'u normal olarak baslati sectigimde kisa sureligine bir mavi ekran verip yeniden baslatiyor. Yine ayni yere geliyor. Kisir dongu yani. Digerini sectigimde guvenli moddaki gibi ok isareti buyuk oluyor ve sadece Windows arka plani gozukuyor. Masaustu falan yok.. F8'e bastim acarken, bilinen en son iyi sistemi geri yukle gibi bir sey vardi. Onu da sectim, yine mavi ekran verip yeniden baslattı. Guvenli modu deneyince de sadece siyah ekran veriyor. Format mi dersiniz? Format cozer mi? PC Acer Aspire 5745 model no ZR7A. Tesekkurler okuduysaniz o bile yeter baya uzun oldu