Merhabalar. Ben Windows 7 kullanıcısıyım ve emin olun sabahtan beri bu sorunla karşı karşıyayım. Bu sorunu sitenizde cok araştırdım yazılan her şeyi denedim ! Oncelikle sorun şudur: Hounds The Last Hope oyununu indirdim. Uzun zamandır indirip oyun oynamamıştım ve Hounds indireceğim tek oyun olacaktı. Oyunu onceden oynamış olup hicbir sorun yaşamamıştım. Bugun oyuna girdiğimde yazılar yoktu nişangah yoktu bazı objeler yoktu, oyunun sponsorlarının ya da şirketinin logoları cıkarken bugun cıkmadı. Sorunumu googlede arattım ve Directx 11 indirmem gerektiğini oğrendim. Vel hasıl indirdim ''An internal system error occurred.'' Please refer to Dxerror.log in your Windows folder to determine problem.'' bunun ne anlama geldiğini biliyorum. Ve sizi temin ederim saat oğlen 13:20'den saat akşam 8'e kadar bu sorunu araştırmaktayım. Forumdaki konular bayağı eski gozden kacırdığım konular varsa nasıl cozulduklerini ya da bana yardım eli uzatabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum ! Saygılarımla. Teşekkurler.