Dun normal bir şekilde bilgisayarımı kullanabiliyordum. (Bilgisayar 12-13 Yıllık.)
Dun gece 4'e kadar tarayıcı donmadan video izleyebilip, sitelerde dolaşabiliyordum. Half-Life'de 60 FPS minimum, Stardew Valley'de rahat bir şekilde kasmadan oynayabiliyordum.
Bugun sabah bilgisayarımı actığımda ilk başlatmada siyah ekranda kaldı ve 10 dakika sonra kendini yeniden başlattı. Yeniden başlattıktan sonra rahat bir şekilde falan yine oynayabiliyordum herşey normal idi,
Bugun arkadaşım ile beraber kasa icini bayağı bir temizledik. Toz moz hicbir şey kalmadı. Bilgisayarı actıktan sonra tarayıcıda video izlerken 10 saniyede 1 goruntu cıkıyor, sitelerde donarak cubuk kaydırıyor; Half-Life'de 10-15-20 arası FPS alıyorum fakat nedenini hic anlamadım.
Ve arada bilgisayar kendini direkt kapatıyor. Tekrar actığımda yine donuyor. Ne kadar beklesem de, yeniden başlatılsa da yine donuyordu. Ben de telefonda araştırma yaptım ve RAM'lerle alakalı bir şey gordum. Bir tane RAM'i cıkarıp tekrar geri takıyorum ve bu şekilde bilgisayarı acıyorum. Surekli boyle kapandığı icin kasa yanını acık tutuyorum.
Ek olarak CPU surekli %100 kullanılmış oluyor.
Sistem ozelliklerim: 2 GB RAM, Intel Pentium E2200 işlemci, ekran kartım yok.