Selamın aleykum.
Konuyu doğru yere actım mı bilmiyorum kusura bakmayın yeni kayıt oldum. Benim bi maruzatım olacaktı benim laptobum HP G62-b16ST Modeli Windows 7 professional : İ3 işlemci 4GB RAM bulunmakta.
Şimdi HP'nin sitesinden ekran kartı modelim olan AMD Radeon HD 5470 indirdim ve yukledim benden PC'yi yeniden başlatmamı istedi başlattım ve başlattığımda windows logosundan sonra kap kara bir ekranda kalıyor ve acılmıyor. Sonra format attım windows 8.1 kurdum aynı şeyleri tekrar yaptım ekran kartını kurdum yeniden başlattım bu sefer acıldı fakat 2-3-4 dakıka anca kullandım sonra ekran karardı. Cozunurluk değişti tekrar acıldı 2-3 saniye sonra kapanıp rest atıyor surekli. Ardından olmadı dedim bu sefer tekrar windows 7 kurdum ultimate vardı belki ondan kaynaklanır gibisinden win 7 professional attım aynı şeyleri tekrarladım yine aynısı oldu. Guvenli modda calıştırıp ekran kartı kaldırma programı var driver display uninstaller diye doğru telaffuz ettim mi bilmiyorum oradan AMD'yi kaldırdığımda acılıyor. Sorunum bu Allah rızası icin bana bu sorunu cozmeme yardım edin 2 haftasına kadar bir şey yoktu. İcini actım tozunu aldım hic acılmadı bilgisayar teknik servisine goturdum işlemci fanı bozulmuş dedi benden 50 lira para aldı. Sonra ekran kartını surekli guncelledigimde boyle oluyor. Eğer cozumu hakkında fikir sahibi olan varsa yardımcı olsun 3 gundur soruşturmadıgım yer yurt kalmadı şimdiden teşekkur ederim eğer konuyu yanlış yere actıysam kusura kalmayın... Hayırlı bayramlar...