Merhabalar,

Gecen gece bilgisayarımı kapattım fakat "Kapatılıyor..." yazısında kaldı kapanmadı bir sure. Bekledim fakat kapanmayınca ben de kasadan kapattım. Sabah actığımda ise onceden 1 saniye gorunup kaybolan ana kart ekranı 30-40 saniye kaldı ekranda. Bekledim ve sonra karşıma normalde de arasıra karşılaştığım "Onarıyıcı başlat" ile "Windows'u normal olarak başlat" secenekleri cıktı. Onara tıkladım ve Microsoft logosu cıktı ve yukleme barı gidip geliyordu bir turlu sayfa gelmedi. Cok bekledim fakat gelmeyince tekrar kasadan kapatıp actım bu sefer normal başlatmak istedim fakat onda da aynısı oldu Windows logosu geldi fakat bir turlu acılmadı bilgisayar.

Elimde Windows 7 DVD'si vardı bari format atayım dedim taktım, BIOS'da ayarlamaları yaptım yeniden başlattım normalde direk format sayfasına gecmesi gerekirken gecmedi. Yine ana kart ekranında durdu bekledim kayboldu ve "Windows'u normal olarak başlat" secenekleri cıktı. Quick Boot aktif bu arada. Sonrasında Boot ekranını actığım da ise sadece SATA gorunuyordu CD-Rom gorunmuyordu. Defalarca denedim fakat başarılı olamadım. Bu sefer Flash diske dosyaları yapılması gerektiği gibi yukledim gerekli programlarla. Flash boot ekranında gorundu tıkladım sonrasında karşıma bir ekran cıktı.

Windows Setup (EMS Enabled)
x64 Recovery Mode (EMS Enabled)
x64 Recovery Mode (EMS Enabled)

gibi 3 secenek geldi. 3'une de tıkladıktan sonra Starting Windows ekranı gelip o ekran birden kayboluyor ve yesil bir bar cıkıyor kutular şeklinde yukleniyor sonra başa donuyor altında da Microsoft Corporation yazıyor ve bu ekran hep boyle devam ediyor.

Cok uzun yazdım fakat sorunlarımı atlamak istemedim. Yardımlarınızı bekliyorum, cok teşekkurler.

Bu arada anakart: ASUS M2N68-AM SE2

Duzenleme yapamadığım icin yanıt atıyorum cok pardon;

Başka bir kaynaktan indirdiğim Windows dosyasını aynı şekilde attım. Bu sefer boot kısmından USB i sectikten sonra karşıma 3 secenek filan cıkmadı. Windows dosyaları yuklendi beyaz buyuk bir bar uzerinden sonra Starting Windows ekranı geldi aynı şekilde kaldı. RAM'lerin yerini değiştirdim fakat sonuc değişmedi.